VNU

Deelname

De Strategie Summit Travel is een exclusieve, kleinschalige 24-uurs bijeenkomst voor circa 50 bestuurders en directieleden uit de travel- en reisbranche. De inhoudelijkheid en het unieke strategische niveau van de deelnemersgroep weerspiegeld de kwaliteit van de Strategie Summit. De genodigdenlijst wordt samengesteld uit het netwerk van nieuwe deelnemers en de Raad van Advies, waarna iedere genodigde persoonlijk door Jaarbeurs zal worden uitgenodigd.

Sector

We streven naar een goede onafhankelijke verdeling van de verschillende sectoren, waaronder: touroperators, vervoerders, reisbureau’s, OTA’s, online aanbieders, douane en verkeersbureau’s. Ook betrekken we enkele topambtenaren en brancheverenigingen bij de Strategie Summit.

Niveau

De Strategie Summits richten zich op de top van de piramide. Dit betekent dat alle Strategie Summits uitsluitend bestemd zijn voor topmanagement. Uitgenodigd worden bestuurders en directieleden van de grootste, interessantste en innovatiefste organisaties uit de Nederlandse travel- en reisbranche.

Deelname

De eerste Strategie Summit Travel vindt plaats op 15 en 16 oktober 2015. Kwaliteit staat bij de Strategie Summit voorop. Daarom bieden wij onze deelnemers een kwaliteitsgarantie: bij ontevredenheid restitutie van deelnamebedrag. De waarde van de bijeenkomst is €1.295 (excl. BTW). Wilt u meer informatie over deelname? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Thema 2015

Tijdens de Strategie Summit Travel, zal er een strategisch thema centraal komen te staan. Dit thema zal door middel van voorbereidingsgesprekken met ons Raad van Advies en de (gespreks)partners samengesteld worden. Dit thema zal ongeveer drie maanden voor aanvang van de bijeenkomst gecommuniceerd worden.

Programma

Tijdens de Strategie Summit Travel staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. Kenmerkend voor de Strategie Summits is de specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

Wilt u meer weten over het programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • NetwerkmomentenInformele netwerkmomenten, zoals het ontspannen diner, de aansluitende borrel en de lunch.
 • DagvoorzitterEen professionele en zeer vakkundige dagvoorzitter.
 • Exclusieve settingEen exclusieve setting en sfeervolle ambiance op een prachtig landgoed.
 • Doelstelling en actiepuntenAfsluiting met concrete doelstellingen en actiepunten.

Onderzoek & Raad van Advies

Om de strategische thema’s binnen de sector vast te stellen zal er een onafhankelijke Raad van Advies samengesteld worden waarin iedere sector vertegenwoordigd is. Samen met hen wordt bepaald welke strategische thema’s tijdens de bijeenkomst centraal zullen staan. Voorafgaand aan de bijeenkomst gaan wij met alle deelnemers 30 minuten telefonisch of face-to-face in gesprek, waarbij we de hoofdthema’s van de Strategie Summit bespreken. De uitkomsten van het onderzoek worden gebundeld in het onderzoeksrapport en dienen tevens als basis voor het inhoudelijke programma van de Strategie Summit. Aan het eind van de Strategie Summit ontvangen alle aanwezigen dit onderzoeksrapport.

De Raad van Advies 2015 zal in oktober gecommuniceerd worden.

(Gespreks)partners

De Strategie Summit Travel biedt u als partner een unieke mogelijkheid om op een effectieve manier direct in contact te komen met bestuurders en directieleden uit de travel- en reisbranche. De Strategie Summit vindt plaats op een prachtige locatie in een ongedwongen sfeer. Voor ons bent u als service provider geen sponsor van de Strategie Summit, maar een inhoudelijk partner. Dit houdt in dat u een waardige content- en gesprekspartner bent voor ons als organisatie en voor de aanwezige deelnemers.

Wilt u effectief in contact komen met circa 50 bestuurders en directieleden uit de travel- en reisbranche? Neemt u dan contact op met Patrick Visser.

 • InzichtU krijgt inzicht in de profielen van de aanwezige deelnemers middels het onderzoeksrapport.
 • OnderzoeksrapportAlle aanwezigen ontvangen na afloop van de Strategie Summit het ter voorbereiding geschreven onderzoeksrapport.
 • OrganisatievisieU heeft de gelegenheid om uw organisatievisie op de thema's te delen middels het onderzoeksrapport.
 • ComplementairAanwezige partners zijn complementair in plaats van concurrerend. Een gezonde balans tussen deelnemers en partners is gegarandeerd.

(Gespreks)partners Travel 2015

Klik op de logo’s voor verdere informatie.

Locatie Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en Kruidberg
 

CONTACT

 •  Inhoudelijke informatie
  Irene Kaptein
  Key Accountmanager Travel
  T +31 (0)6 23710756

Jaarbeurs
Strategie Summits
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Postbus 8500
3503 RM Utrecht