VNU

 

Deelname

De Strategie Summit Supply Chain & Logistiek is een exclusieve, kleinschalige 24-uurs bijeenkomst voor circa 70 supply chain & logistiek eindverantwoordelijken. De kwaliteit en het strategische niveau van de deelnemersgroep is de kern van de Strategie Summit. De genodigdenlijst wordt daarom samengesteld uit het netwerk van nieuwe en bestaande deelnemers en de Raad van Advies, waarna iedere genodigde een persoonlijke invitatie ontvangt.

Sector

De kerngroep deelnemers zijn werkzaam in de brede industrie, chemie/farmacie, FMCG, agro, fashion en retail. Ook zijn enkele logistiek dienstverleners en mainports aanwezig. Daarnaast betrekken wij een select aantal topambtenaren en brancheverenigingen bij de bijeenkomst

Niveau

De Strategie Summits richten zich op de top van de piramide. Dit betekent dat alle Strategie Summits uitsluitend bestemd zijn voor topmanagement. Op de genodigdenlijst staan supply chain directeuren en logistiek directeuren van de meest vooraanstaande organisaties uit het Nederlandse bedrijfsleven

Deelname

De volgende Strategie Summit Supply Chain & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 juni 2016. Kwaliteit staat bij de Strategie Summit voorop. Daarom bieden wij onze deelnemers een kwaliteitsgarantie: bij ontevredenheid restitutie van deelnamebedrag. De waarde van de bijeenkomst is €1.295 (excl. BTW). Wilt u meer informatie over deelname? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 
 

Thema 2016

Tijdens de komende editie van de Strategie Summit Supply Chain & Logistiek staat onderstaand thema centraal. De thema’s zijn in overleg met de Raad van Advies en de partners samengesteld.


Tegelijkertijd is innovatie niet voor iedere organisatie hetzelfde. Het gaat erom te zoeken naar vernieuwing die specifiek aansluit bij uw organisatie, bij uw markt, bij uw klanten. Daarom staat de summit van 2016 in het teken van uw supply chain innovatie agenda. Inspirerende bijdragen van uiteenlopende sprekers en uiteraard de deelnemende vakgenoten met ervaring in uiteenlopende markten zorgen voor visie, ideeën, concrete innovaties en best practices. Dit geeft u bouwstenen om een eigen innovatiestrategie te ontwikkelen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u naar huis gaat met tenminste één strategisch agendapunt voor innovatie in uw supply chain en logistieke operatie.

Programma

Tijdens de Strategie Summit Supply Chain & Logistiek staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. Kenmerkend voor de Strategie Summits is de specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

Wilt u meer weten over het programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • NetwerkmomentenInformele netwerkmomenten, zoals het ontspannen diner, de aansluitende borrel en de lunch.
 • DagvoorzitterEen professionele en zeer vakkundige dagvoorzitter.
 • Exclusieve settingEen exclusieve setting en sfeervolle ambiance op een prachtig landgoed.
 • Doelstelling en actiepuntenAfsluiting met concrete doelstellingen en actiepunten.
 
 

Onderzoek & Raad van Advies

In tegenstelling tot voorgaande edities van de Strategie Summit Supply Chain & Logistiek vindt voorafgaand aan de editie van 2016 geen onderzoek onder de deelnemers plaats. Gelet op het thema “Uw supply chain innovatie agenda” en de doelstelling van de summit om iedere deelnemer met tenminste één innovatie agendapunt naar huis te laten gaan, is besloten het onderzoek na afloop van de summit te laten plaatsvinden. Met dat onderzoek gaan we volgen wat er op het gebied van mogelijke en voorgenomen innovaties gebeurt in de periode na de summit.
Uiteraard worden alle deelnemers betrokken bij het onderzoek en worden de resultaten met hen gedeeld.
De Adviesraad van de Strategie Summit Supply Chain & Logistiek ziet toe op het onderzoek en de uitkomsten ervan.

De Raad van Advies 2015 bestond uit de volgende personen:

 • Bart Dirkx Ir. B.J. (Bart) Dirkx rtd
  Operations director, Dorel Europe.
 • Theo Heemskerk T.L.G. (Theo) Heemskerk
  Directeur logistiek, V&D BV.
 • Frank Schaapveld F. (Frank) Schaapveld
  Global Supply Chain Integration Lead, Medtronic/Covidien.
 • Tom TillemansT. (Tom) Tillemans
  Head of S&OP and Logistics Benelux, H.J. Heinz Supply Chain Europe.

(Gespreks)partners

De Strategie Summit Supply Chain & Logistiek biedt u als partner een unieke mogelijkheid om op een effectieve manier direct in contact te komen met supply chain & logistiek eindverantwoordelijken. De Strategie Summit vindt plaats op een prachtige locatie in een ongedwongen sfeer. Voor ons bent u als service provider geen sponsor van de Strategie Summit, maar een inhoudelijk partner. Dit houdt in dat u een waardige content- en gesprekspartner bent voor ons als organisatie en voor de aanwezige deelnemers.

Wilt u effectief in contact komen met circa 70 supply chain & logistiek eindverantwoordelijken?
Neemt u dan contact op met Patrick Visser.
 • InzichtU krijgt inzicht in de profielen van de aanwezige deelnemers middels het onderzoeksrapport.
 • OnderzoeksrapportIedereen ontvangt na afloop van de Strategie Summit het ter voorbereiding geschreven onderzoeksrapport.
 • OrganisatievisieU heeft de gelegenheid om uw organisatievisie op de thema's te delen middels het onderzoeksrapport.
 • ComplementairAanwezige partners zijn complementair in plaats van concurrerend. Een gezonde balans tussen deelnemers en partners is gegarandeerd.
 

(Gespreks)partners supply chain & logistiek 2015

Afgelopen editie waren onderstaande organisaties aangesloten als partner. Klik op de logo's voor verdere informatie.

Slimstock Slimstock Slimstock bam

 
bam bam

Locatie Landgoed Duin & Kruidberg

 
 

Terugblik 2015

Quotes

“Interactie, inspiratie en netwerk op uitstekend niveau!”
Jelle Boonstra, manager beleid en deelnmarkten, TLN  

“Waardevolle kennisoverdracht, warme netwerkomgeving.”
Ton Peters, directeur industrie en logistiek, Tempo Team  

“Top dagen!”
Peter Boncken, directeur retail, Slimstock  

“Vernieuwend, uitdgens praktisch en inspirerend!"
Enno Osinga, senior vice president cardo, Amsterdam Airport Schiphol  

 

 

CONTACT

 • Martijn de WeerdProject- & sprekersinformatie
  Martijn de Weerd
  Brandmanager Logistiek
  T +31 (0)30 295 27 52
  M +31 (0)6 30 087 088
Jaarbeurs
Strategie Summits
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Postbus 8500
3503 RM Utrecht