VNU

 

Deelname

De Strategie Summit Industrie is een exclusieve, kleinschalige 24-uurs bijeenkomst voor circa 60 bestuurders uit de industriesector. De exclusieve setting zorgt naast een gerichte strategische discussie voor nieuwe inzichten en kansen. De genodigdenlijst wordt samengesteld uit het netwerk van nieuwe en bestaande deelnemers en de Raad van Advies. Het niveau van de bijeenkomst wordt gegarandeerd door de persoonlijke benadering door de Jaarbeurs.

Sector

We streven naar een goede onafhankelijke verdeling van de verschillende sectoren, waaronder: hightech, maakindustrie, machine- en apparatenbouw, chemie en agri-food. Ook betrekken we enkele topambtenaren, kennisinstituten en brancheverenigingen bij de Strategie Summit Industrie.

Niveau

De Strategie Summits richten zich op de top van de piramide. Dit betekent dat alle Strategie Summits uitsluitend bestemd zijn voor topmanagement. Uitgenodigd worden bestuurders, directieleden en eindverantwoordelijken van de grootste, interessantste en innovatiefste organisaties uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Deelname

De volgende Strategie Summit Industrie vindt plaats in mei 2016. Kwaliteit staat bij de Strategie Summit voorop. Daarom bieden wij onze deelnemers een kwaliteitsgarantie: bij ontevredenheid restitutie van deelnamebedrag. De waarde van de bijeenkomst is €1.295 (excl. BTW). Wilt u meer informatie over deelname? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 
 

Thema 2015

Tijdens de afgelopen editie van de Strategie Industrie stond onderstaand thema centraal. De thema’s zijn in overleg met de Raad van Advies en de partners samengesteld en worden ongeveer vijf maanden voor aanvang van de bijeenkomst gecommuniceerd.


Randvoorwaarden

Als ondernemer kunt u veel doen in de ontwikkeling van uw organisatie. Maar er zijn altijd vraagstukken die alleen in gezamenlijkheid kunnen worden opgelost. Hoe kan bijvoorbeeld de cross-sectorale kennisontwikkeling en -overdracht worden bevorderd? Hoe sluiten bedrijfsleven en onderwijs vraag en aanbod naar ‘21st century skills’ op elkaar aan? En welke randvoorwaarden vanuit wet- en regelgeving heeft u nodig om optimaal te kunnen ondernemen?

Tijdens de Strategie Summit Industrie staan praktijkcases van voorlopers uit binnen- en buitenland centraal.

Programma

Tijdens de Strategie Summit Industrie staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. Kenmerkend voor de Strategie Summits is de specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

Wilt u meer weten over het programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • NetwerkmomentenInformele netwerkmomenten, zoals het ontspannen diner, de aansluitende borrel en de lunch.
 • DagvoorzitterEen professionele en zeer vakkundige dagvoorzitter.
 • Exclusieve settingEen exclusieve setting en sfeervolle ambiance op een prachtig landgoed.
 • Doelstelling en actiepuntenAfsluiting met concrete doelstellingen en actiepunten.

Onderzoek & Raad van Advies

Om de strategische thema’s binnen de sector vast te stellen is een onafhankelijke Raad van Advies samengesteld worden waarin iedere sector vertegenwoordigd is. Samen met hen wordt de exacte insteek voor de Strategie Summit met betrekking tot Smart Industries bepaald. Voorafgaand aan de bijeenkomst gaan wij met alle deelnemers 30 minuten telefonisch of face-to-face in gesprek, waarbij we de hoofdthema’s van de Strategie Summit bespreken. De uitkomsten van het onderzoek worden gebundeld in het onderzoeksrapport en dienen tevens als basis voor het inhoudelijke programma van de Strategie Summit. Aan het eind van de Strategie Summit ontvangen alle aanwezigen dit onderzoeksrapport.

De Raad van Advies 2015 bestond uit de volgende personen:

 • naamDr. ir. W. (Wybren) Jouwsma
  commissaris, Bronkhorst High-Tech B.V.
 • naamDrs. G.M. (Guido) Landheer
  directeur topsectoren en industriebeleid, Ministerie van Economische Zaken
 • naamIng. W.G.J. (Wim) Pasteuning
  CTO, Fokker Technologies Holding B.V.
 
 

(Gespreks)partners

De Strategie Summit Industrie biedt u als partner een unieke mogelijkheid om op een effectieve manier direct in contact te komen met bestuurders en directieleden uit de industriesector. De Strategie Summit vindt plaats op een prachtige locatie in een ongedwongen sfeer. Voor ons bent u als service provider geen sponsor van de Strategie Summit, maar een inhoudelijk partner. Dit houdt in dat u een waardige content- en gesprekspartner bent voor ons als organisatie en voor de aanwezige deelnemers.

Wilt u effectief in contact komen met circa 60 bestuurders en directieleden uit de industriebranche? Neemt u dan contact op met Sander Braam.

 • InzichtU krijgt inzicht in de profielen van de aanwezige deelnemers middels het onderzoeksrapport.
 • OnderzoeksrapportAlle aanwezigen ontvangen na afloop van de Strategie Summit het ter voorbereiding geschreven onderzoeksrapport.
 • OrganisatievisieU heeft de gelegenheid om uw organisatievisie op de thema's te delen middels het onderzoeksrapport.
 • ComplementairAanwezige partners zijn complementair in plaats van concurrerend. Een gezonde balans tussen deelnemers en partners is gegarandeerd.

(Gespreks)partners Industrie 2015

Tijdens afgelopen editie waren onderstaande organisaties aangesloten als partner. Klik op de logo’s voor verdere informatie.

Locatie Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en Kruidberg

Terugblik 2015

Quotes

"Samenwerken is als een huwelijk." 
De heer F.A.M. (Frans) Smeets, founder & ambassador, Maastricht Instruments bv

"Fast making is smarter than thinking slow."
De heer C.J.W.Th. (Carel) van Sorgen, directeur eigenaar, 247TailorSteel

"Smart Industry door samen werken in de keten."
De heer ing. E.M. (Eelco) Osse, CEO, Machinefabriek Boessenkool B.V., Osse Equipment Manufacturing Group
CONTACT

 • Sander Braam Project- & sprekersinformatie
  Sander Braam
  Marktmanager
  T +31 (0)30 295 29 13
  M +31 (0)6 51 43 92 64
  Jaarbeurs
  Strategie Summits
  Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht
  Postbus 8500
  3503 RM Utrecht