VNU

 

deelname

De Strategie Summit Energie & Utilities is een exclusieve, kleinschalige 24-uurs bijeenkomst voor circa 70 bestuurders en stakeholders uit de energie & utilities sector of die daaraan gelieerd zijn, zoals kennis- en brancheorganisaties. Alle deelnemers aan de Strategie Summit worden door 54Events persoonlijk aangeschreven en uitgenodigd. Deze genodigdenlijst wordt samengesteld uit het netwerk van nieuwe en bestaande deelnemers en de Raad van Advies. Het niveau van de aanwezigen en de diversiteit van het gezelschap wordt hiermee gewaarborgd.

Sector

We streven naar een goede verdeling van de verschillende subsectoren, waaronder: energiemaatschappijen, netbeheerders, opwekkers, recyclers, waterbedrijven, mainports en grootverbruikers. Ook betrekken wij een select aantal topambtenaren en brancheverenigingen bij de bijeenkomst.

Niveau

De Strategie Summits richten zich op de top van de piramide. Dit betekent dat alle Strategie Summits uitsluitend bestemd zijn voor topmanagement. Uitgenodigd worden bestuurders, directieleden en eindverantwoordelijken van de grootste, interessantste en innovatiefste organisaties uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Deelname

De volgende Strategie Summit Energie & Utilities vindt plaats op 20 & 21 maart 2017. Kwaliteit staat bij de Strategie Summit voorop. Daarom bieden wij onze deelnemers een kwaliteitsgarantie: bij ontevredenheid restitutie van deelnamebedrag. De waarde van de bijeenkomst is €1.295 (excl. BTW). Wilt u meer informatie over deelname? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 
 

Thema : Ondernemen met Energie
Van problemen naar kansen


Energie organisaties

 • De waarden van de BV Nederland
 • Samenwerking en nieuwe organisatievormen als basis voor versnelling
 • De rol van technologie
 • Human Capital

Programma

Tijdens de Strategie Summit Energie & Utilities staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. Kenmerkend voor de Strategie Summits is de specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

Wilt u meer weten over het programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • NetwerkmomentenInformele netwerkmomenten, zoals het ontspannen diner, de aansluitende borrel en de lunch.
 • DagvoorzitterDe professionele en zeer vakkundige dagvoorzitter Charles Groenhuijsen.
 • Exclusieve settingEen exclusieve setting en sfeervolle ambiance op een prachtig landgoed.
 • Doelstelling en actiepuntenAfsluiting met concrete doelstellingen en actiepunten.
 
 

Onderzoek & Raad van Advies

Om de strategische thema’s binnen de sector vast te stellen is er een onafhankelijke Raad van Advies samengesteld. Samen met hen wordt bepaald welke strategische thema’s tijdens de bijeenkomst centraal zullen staan. Voorafgaand aan de bijeenkomst gaan we met alle deelnemers 30 minuten telefonisch of face-to-face in gesprek, waarbij we de hoofdthema’s van de Strategie Summit bespreken. De uitkomsten van het onderzoek worden gebundeld in het onderzoeksrapport en dienen tevens als basis voor het inhoudelijke programma van de Strategie Summit. Aan het eind van de Strategie Summit ontvangen alle aanwezigen dit onderzoeksrapport.


De Raad van Advies 2017 bestaat uit de volgende personen:

 • Frans van der Heuvel F.H.N. (Frans) van den Heuvel
  CEO, Solarcentury.
 • R. KleiburgDhr. R. (Robert) Kleiburg
  COO, ECN.
 • Robin Post van der Burg Ir. R.P. (Robin) Post van der Burg
  Co-founder/directeur, Torrgas.
 • H. Slootweg Prof.dr.ir. J.G. (Han) Slootweg
  Lid Hoofddirectie Enexis/Hoogleraar TUe.
 • Stientje van Veldhoven S. (Stientje) van Veldhoven
  Woordvoerder duurzaamheid, energie en mobiliteit / lid, D66 / Tweede Kamer.
 
 

(Gespreks)partners

De Strategie Summit Energie & Utilities biedt u als partner een unieke mogelijkheid om op een effectieve manier direct in contact te komen met bestuurders uit de energie & utilities sector. De Strategie Summit vindt plaats op een prachtige locatie in een ongedwongen sfeer. Voor ons bent u als service provider geen sponsor van de Strategie Summit, maar een inhoudelijk partner. Dit houdt in dat u een waardige content- en gesprekspartner bent voor ons als organisatie en voor de aanwezige deelnemers.

Wilt u effectief in contact komen met circa 70 bestuurders en stakeholders uit de energie & utilities sector? Neemt u dan contact op met Wendy van de Geijn.

 • Inzicht U krijgt inzicht in de profielen van de aanwezige deelnemers middels het onderzoeksrapport.
 • OnderzoeksrapportAlle aanwezigen ontvangen na afloop van de Strategie Summit het ter voorbereiding geschreven onderzoeksrapport.
 • OrganisatievisieU heeft de gelegenheid om uw organisatievisie op de thema's te delen middels het onderzoeksrapport.
 • ComplementairAanwezige partners zijn complementair in plaats van concurrerend. Een gezonde balans tussen deelnemers en partners is gegarandeerd.
 

(Gespreks)partners Energie & Utilities 2016

Klik op de logo's voor verdere informatie.
UMS Twynstra Gudde DNV

Locatie Landgoed Duin & Kruidberg

 
 

Terugblik 2016

Quotes


“Fantastische verhalen. Inspirerend!”
Jacqueline Cramer, professor in sustainable innovation and strategic advisor, USI


“Ik ga naar drie à vier congressen per jaar maar dit is de enige die altijd echt de moeite waard is.”
Robin Post van der Burg, co-founder/directeur, Torrgas


“De bijeenkomst voor de sector waar ik ieder jaar naar toe ga..”
Stientje van Veldhoven, woordvoerder / lid, D66 / Tweede Kamer
 

CONTACT

   

 

 

 

 •