VNU

 

Deelname

De Strategie Summit CIO is een exclusieve, kleinschalige 24-uurs bijeenkomst voor circa 60 CIO’s en ICT eindverantwoordelijken. De kwaliteit en het strategische niveau van de deelnemersgroep is de kern van de Strategie Summit. De genodigdenlijst wordt daarom samengesteld uit het netwerk van nieuwe en bestaande deelnemers en de Raad van Advies, waarna iedere genodigde een persoonlijke invitatie ontvangt.

Sector

De CIO’s en ICT eindverantwoordelijken komen uit zowel de publieke als de private sector. De kerngroep deelnemers zijn werkzaam in de brede industrie, FMCG, bouw, zorg, overheid, onderwijs, finance, energie en retail. Door verschillende sectoren bijeen te brengen, ontstaan er onverwachte verbindingen en discussies waar veel inspiratie wordt opgedaan.

Niveau

De Strategie Summits richten zich op de top van de piramide. Dit betekent dat alle Strategie Summits uitsluitend bestemd zijn voor topmanagement. Uitgenodigd worden voornamelijk CIO’s en ICT eindverantwoordelijken van de meest vooraanstaande organisaties uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Deelname

De volgende Strategie Summit CIO vindt plaats in september 2016. Kwaliteit staat bij de Strategie Summit voorop. Daarom bieden wij onze deelnemers een kwaliteitsgarantie: bij ontevredenheid restitutie van deelnamebedrag. De waarde van de bijeenkomst is €1.295 (excl. BTW). Wilt u meer informatie over deelname? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Thema 2016


De aankomende editie van de Strategie Summit CIO staat onderstaand thema centraal. Dit thema wordt in overleg met de Raad van Advies en de partners samengesteld.


Verbinden, uitleggen en aanpassen
Te veel projecten worden bedacht, waarbij vooraf te weinig wordt gedacht aan infrastructuur. Dat kan uiteindelijk funest zijn. Zonder goede verbindingen zijn nieuwe diensten een stuk minder kansrijk. Er valt veel te winnen met duidelijker uitleggen, plus technologie inpassen op en aanpassen voor huidige normen en waarden. Dit vergroot de bereidheid om de mogelijkheid van technologie te omarmen en om zo aan de gebruiker zijn persoonlijk voordeel duidelijk te maken. De missie is dus om gebruikers mee te voeren naar de toekomst. Tegelijkertijd zijn er altijd nog onvoorziene verrassingen te verwachten.

 
 

Programma

Tijdens de Strategie Summit CIO staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. Kenmerkend voor de Strategie Summits is de specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

Wilt u meer weten over het programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • DagvoorzitterEen professionele en zeer vakkundige dagvoorzitter.
 • Exclusieve settingEen exclusieve setting en sfeervolle ambiance op een prachtig landgoed.
 • Doelstelling en actiepuntenAfsluiting met concrete doelstellingen en actiepunten.
 
 

Onderzoek & Raad van Advies

Om de strategische issues binnen de sector vast te stellen wordt een onafhankelijke Raad van Advies samengesteld. Samen met hen wordt bepaald welke strategische thema’s tijdens de bijeenkomst centraal zullen staan. De belangrijkste discussiepunten en conclusies die aan bod komen tijdens de Strategie Summit worden samengevat in een onderzoeksrapport.. Aan de eind van de Strategie Summit ontvangen alle aanwezigen dit onderzoeksrapport.

De Raad van Advies 2015 bestond uit de volgende personen:

 • T van der VormDrs. T. (Teun) van der Vorm
  Directeur projecten & ict, ANWB.
 • P van der WeydenMr. P. (Perry) van der Weyden
  Hoofdingenieur-directeur centrale informatie voorziening / CIO Rijkswaterstaat.
 • H van der ZwaagJ. (Hans) van der Zwaag
  Director of ICT & facility services, PGGM.
 
 

(Gespreks)partners

De Strategie Summit CIO biedt u als partner een unieke mogelijkheid om op een effectieve manier direct in contact te komen met CIO’s en ICT eindverantwoordelijken. De Strategie Summit vindt plaats op een prachtige locatie in een ongedwongen sfeer. Voor ons bent u als service provider geen sponsor van de Strategie Summit, maar een inhoudelijk partner. Dit houdt in dat u een waardige content- en gesprekspartner bent voor ons als organisatie en voor de aanwezige deelnemers.

Wilt u effectief in contact komen met circa 60 CIO’s en ICT eindverantwoordelijken uit zowel publieke als private sector? Neemt u dan contact op met Ivo Meertens.

 • InzichtU krijgt inzicht in de profielen van de aanwezige deelnemers middels het onderzoeksrapport.
 • OnderzoeksrapportAlle aanwezigen ontvangen na afloop van de Strategie Summit het ter voorbereiding geschreven onderzoeksrapport.
 • OrganisatievisieU heeft de gelegenheid om uw organisatievisie op de thema's te delen middels het onderzoeksrapport.
 • ComplementairAanwezige partners zijn complementair in plaats van concurrerend. Een gezonde balans tussen deelnemers en partners is gegarandeerd.
 

Sponsors Strategie Summit CIO

Voor de komende editie zijn de onderstaande organisaties aangesloten als sponsor. Klik op de logo’s voor verdere informatie.
Sponsor Strategie Summit CIO PQR ICTschuberg Philis

Locatie Landgoed Duin & Kruidberg

 
 

Terugblik 2015

Quotes

"Mooie gelegenheid om in dialoog te gaan over de trends in IT."
Michiel Valk, managing director Randstad Groep Nederland.

"Informele bijeenkomst met gelijkwaardigen."
Peter van Schaik, directeur ICT, Spir-IT.

“Mooie compacte groep, openheid en humor, feest van herkenning in elkaars problematieken.”
Marco Veen, account general manager CSC. 

"De intimiteit van vakgenoten maakt echte gesprekken mogelijk."
Tom den Hartog, customer director Schuberg Philis.
CONTACT

 • Project- & sprekersinformatie
  Ivo Meertens
  Brand Manager
  M +31 (0)6 5142 7662
  Jaarbeurs
  Strategie Summits
  Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht
  Postbus 8500
  3503 RM Utrecht