VNU

Deelname

De Strategie Summit Bouw is een exclusieve, kleinschalige 24-uurs bijeenkomst voor circa 75 bestuurders en stakeholders uit de brede bouwkolom of die daaraan gelieerd zijn, zoals kennis- en brancheorganisaties. Alle deelnemers aan de Strategie Summit worden door Jaarbeurs persoonlijk aangeschreven en uitgenodigd. Deze genodigdenlijst wordt samengesteld uit het netwerk van nieuwe en bestaande deelnemers en de Raad van Advies. Het niveau van de aanwezigen en de diversiteit van het gezelschap wordt hiermee gewaarborgd.

Sector

We streven naar een goede verdeling van de verschillende subsectoren, waaronder: corporaties, ontwikkelaars, overheid, ingenieursbureaus, architecten/stedenbouwkundigen, bouwers, installateurs; makelaars/beheerders commercieel vastgoed en toeleveranciers.

Niveau

De Strategie Summits richten zich op de top van de piramide. Dit betekent dat alle Strategie Summits uitsluitend bestemd zijn voor topmanagement. Uitgenodigd worden bestuurders, directieleden en eindverantwoordelijken van de grootste, interessantste en innovatiefste organisaties uit het Nederlandse bedrijfsleven.

Deelname

De volgende Strategie Summit Bouw vindt plaats op 21 & 22 september 2015. Kwaliteit staat bij de Strategie Summit voorop. Daarom bieden wij onze deelnemers een kwaliteitsgarantie: bij ontevredenheid restitutie van deelnamebedrag. De waarde van de bijeenkomst is €1.295 (excl. BTW). Wilt u meer informatie over deelname? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 
 

Thema 

Onderscheidend vermogen

Als bestuurder uit de bouwsector zijn er verschillende mogelijke strategieën die u kunt toepassen om te anticiperen op de veranderingen en transformatie. Hoe onderscheidt u zich en welke strategieën past u toe? Wat wilt u en wat realiseert u op dit moment? Competenties als blijven luisteren, begrijpen en verbindingen leggen met en naar de klant, ketenpartners en intern lijken hierbij cruciaal. Wat zijn de lessen die we geleerd hebben van het verleden, zoals bijvoorbeeld van ketenintegratie? De communicatie verloopt veelvuldig stroef waardoor transformatie en het vertrouwen van elkaar veelal achterblijft.
Op het gebied van innovatie kan het nemen van risico’s leiden tot een succes of doodslag. Durft u innovatie aan en krijgt innovatie wel een kans? Hoe ziet uw (bouw)perspectief eruit en hoe gaat u zich hierop onderscheiden?

Programma

Tijdens de Strategie Summit Bouw staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. Kenmerkend voor de Strategie Summits is de specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

Wilt u meer weten over het programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • NetwerkmomentenInformele netwerkmomenten, zoals het ontspannen diner, de aansluitende borrel en de lunch.
 • DagvoorzitterDe professionele en zeer vakkundige dagvoorzitter Charles Groenhuijsen.
 • Exclusieve settingEen exclusieve setting en sfeervolle ambiance op een prachtig landgoed.
 • Doelstelling en actiepuntenAfsluiting met concrete doelstellingen en actiepunten.
 
 

Onderzoek & Raad van Advies

Om de strategische thema’s binnen de sector vast te stellen is er een onafhankelijke Raad van Advies samengesteld. Samen met hen wordt bepaald welke strategische thema’s tijdens de bijeenkomst centraal zullen staan. Voorafgaand aan de bijeenkomst gaan we met alle deelnemers 30 minuten telefonisch of face-to-face in gesprek, waarbij we de hoofdthema’s van de Strategie Summit bespreken. De uitkomsten van het onderzoek worden gebundeld in het onderzoeksrapport en dienen tevens als basis voor het inhoudelijke programma van de Strategie Summit. Aan het einde van de Strategie Summit ontvangen alle aanwezigen dit onderzoeksrapport.


 
 

(Gespreks)partners

De Strategie Summit Bouw biedt u als partner een unieke mogelijkheid om op een effectieve manier direct in contact te komen met bestuurders uit de brede bouwsector. De Strategie Summit vindt plaats op een prachtige locatie in een ongedwongen sfeer. Voor ons bent u als service provider geen sponsor van de Strategie Summit, maar een inhoudelijk partner. Dit houdt in dat u een waardige content- en gesprekspartner bent voor ons als organisatie en voor de aanwezige deelnemers.

Wilt u effectief in contact komen met circa 75 bestuurders en stakeholders uit de bouwsector?
Neemt u dan contact op met Martijn Carlier.

 • InzichtU krijgt inzicht in de profielen van de aanwezige deelnemers middels het onderzoeksrapport.
 • OnderzoeksrapportAlle aanwezigen ontvangen na afloop van de Strategie Summit het ter voorbereiding geschreven onderzoeksrapport.
 • OrganisatievisieU heeft de gelegenheid om uw organisatievisie op de thema's te delen middels het onderzoeksrapport.
 • ComplementairAanwezige partners zijn complementair in plaats van concurrerend. Een gezonde balans tussen deelnemers en partners is gegarandeerd.

Locatie Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en Kruidberg

Terugblik 2014

Quotes

“Elkaar inspireren in plaats van overtuigen.”
De heer R. (Rob) Tummers, commercieel directeur, Dura Vermeer

“Verfrissend, goede samenstelling!”
De heer A. (Arthur) de Backker, algemeen directeur, Ballast Nedam B&O

“Ontspannen, open, positieve sfeer.”
De heer M. (Mark) Kuijpers, partner, Fakton

“Inspiratie opdoen, netwerken en kennis vergaren; een ideale combinatie.”
De heer P. (Paul) Uppelschoten, directeur Huybregts Relou
CONTACT

 • Sander Project- & sprekersinformatie
  Sander Braam
  Marktmanager
  T +31 (0)30 295 29 13
  M +31 (0)6 5143 92 64                             

  Patrick Partner informatie
  Patrick Visser
  Sales- & accountmanager
  T +31 (0)30 295 29 21
  M +31 (0)6 8324 26 06
Jaarbeurs
Strategie Summits
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Postbus 8500
3503 RM Utrecht