VNU

Dagvoorzitter Fons de Poel

Agenda 2014

Strategie Summit Onderwijs 2014

De Strategie Summit Onderwijs is een kleinschalige, intensieve 24-uurs bijeenkomst voor onderwijsbestuurders uit de verschillende onderwijssectoren.

Om een platform te bieden voor bestuurders om kennis te delen, inspiratie op te doen en te netwerken, organiseert VNU Exhibitions op 22 en 23 mei 2014 de zevende editie van de Strategie Summit Onderwijs. Tijdens deze Summit komen 60 bestuursleden vanuit de verschillende onderwijssectoren bijeen.

Onder leiding van dagvoorzitter Fons de Poel staan tijdens deze intensieve 24 uurs-Summit interactieve keynotesessie van topsprekers, ronde tafeldiscussies, parallellezingen, praktijkcasussen, één-op-één gesprekken en ruimte voor netwerken en ontspanning op het programma.

VNU Exhibitions Europe stimuleert met haar Strategie Summit Onderwijs de ‘ontschotting’ tussen onderwijssectoren en het maatschappelijk middenveld en biedt een platform voor onderwijsbestuurders om te komen tot breed gedragen aanbevelingen, akkoorden en oplossingen voor sectoroverschrijdende vraagstukken.

Wilt u meer weten over de opzet van de Strategie Summits? Dat kan! Dagvoorzitter Fons de Poel licht u dat in een kort filmpje toe. Mocht u daarna nog steeds vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Quotes

“Intensief aan het werk in goede sfeer.” 
Paul Zevenbergen, bestuurslid, NVAO

“Interactie, diepgang, geweldig netwerk!” 
Huub Dekkers, lid College van Bestuur, Albeda

“Als netwerkmogelijkheid één van de beste.” 
Toine Maes, directeur, Kennisnet

Mooi, gevarieerd gezelschap van deelnemers en sprekers dat garant staat voor
een genuanceerde discussie over de gehele breedte van het onderwijs.” 
Paul Rullmann, vml.  lid CvB, TU Delft

Onderwijsbreed de tijd nemen voor reflectie, creativiteit en focus, zó de moeite waard.” 
Joost Kentson, rector Oosterlicht College en voorzitter Onderwijscoöperatie