VNU

Over ons

De Strategie Summits zijn naast (vak)beurzen en online platforms een product van Jaarbeurs. Door de schat aan ervaring die is opgebouwd bij Jaarbeurs sinds 1916, is er een stevig fundament gelegd voor het organiseren van de Strategie Summits.

Een Strategie Summit is een kleinschalige, 24 uur durende bijeenkomst waar de combinatie van impact, inspiratie en kennis zorgt voor een kwalitatieve en exclusieve ontmoeting tussen bestuurders. Al deze bestuurders worden op persoonlijke titel uitgenodigd. Jaarlijks worden deze bijeenkomsten georganiseerd voor verschillende sectoren en vakgebieden, waarbij kennis delen, kennis vergaren, inspiratie opdoen en netwerken centraal staat.

Voor iedere Strategie Summit wordt een onafhankelijke Raad van Advies samengesteld, die bestaat uit vooruitstrevende bestuurders/stakeholders uit de sector. Samen met hen wordt bepaald welke thematieken de kern zullen vormen van de bijeenkomst.

Daarnaast hebben zij een adviserende rol bij het uitnodigen van de deelnemers om de kwaliteit van de deelnemersgroep te waarborgen. Onder de 60-75 genodigden wordt een kwalitatief onderzoek uitgevoerd, waarin iedere deelnemer zijn/haar persoonlijke visie geeft op het thema.
De strategische vraagstukken die uit dit onderzoek naar voren komen zijn leidend voor een uitgebreid, interactief programma met keynote sessies, (plenaire) discussiemomenten, parallellezingen, 1-op-1 gesprekken, en ronde tafeldiscussies.