VNU

Strategie Summits

Over ons
De Strategie Summits zijn naast (vak)beurzen en online platforms een product van Jaarbeurs. Door de schat aan ervaring die is opgebouwd bij Jaarbeurs sinds 1916, is er een stevig fundament gelegd voor het organiseren van de Strategie Summits. Een Strategie Summit is een kleinschalige, 24 uur durende bijeenkomst waar de combinatie van impact, inspiratie en kennis zorgt voor een kwalitatieve en exclusieve ontmoeting tussen bestuurders. Al deze bestuurders worden op persoonlijke titel uitgenodigd. Jaarlijks worden deze bijeenkomsten georganiseerd voor verschillende sectoren en vakgebieden, waarbij kennis delen, kennis vergaren, inspiratie opdoen en netwerken centraal staat.
Dagvoorzitters
Charles Groenhuijsen en Fons de Poel zijn gewaardeerde dagvoorzitters van de Strategie Summits. De deelnemers aan de Strategie Summits omschrijft Groenhuijsen als denkende doeners die ook nog eens een keer voorop lopen. Groenhuijsen en De Poel lichten de essentie achter de summits toe: het enige dat meer wordt als je het deelt is kennis.

Contact
Voor meer informatie over de Strategie Summits kunt u informatie aanvragen via ons contactformulier. Wilt u liever rechtstreeks met ons in contact komen? Dan kunt u contact opnemen met Sander Braam.